Контузените Томас Партей и Тарик Лампти отпаднаха от разширения състав от

...
Контузените Томас Партей и Тарик Лампти отпаднаха от разширения състав от
Коментари Харесай

Важни играчи отпаднаха от състава на Гана за Купата на африканските нации

Контузените Томас Партей и Тарик Лампти отпаднаха от разширения състав от 27 футболисти на националния тим на Гана за Купата на африканските народи, заяви Ройтерс. Турнирът в Кот д`Ивоар стартира след няколко дни.

Селекционерът на Гана Крис Хъгтън съобщи, че ще дадат повече време на Партей, с цел да се възвърне от травмата.

" Без контузията си той сигурно щеше да бъде в състава. Познаваме качествата му. Това е състезател, който има травма ", сподели треньорът на конференция.

" Прекарах доста време в диалози с Томас и с медицинския щаб на Арсенал. Това е най-тежката травма, която е имал. Най-важното нещо за мен като треньор е да му окажем поддръжката, от която има потребност в този миг ", сподели Хъгтън.

Лампти бе контузен в мач на Брайтън през ноември, като тогава мениджърът Роберто Де Дзерби сподели, че ще отсъства " доста време ".

Гана включи в тима си Андре Аю, което значи, че той ще изравни върха от осем участия на Купата на африканските народи, където се появи за първи път през 2008 година.

Четирикратният победител в шампионата е в Група " B ", където противници на състава воден от Крис Хъгтън са тимовете на Кабо Верде, Египет и Мозамбик.
 Бивш вратар на ЦСКА ще играе на Купата на Африканските народи
Бивш вратар на ЦСКА ще играе на Купата на Африканските народи

М`боли попадна в окончателния лист на алжирския народен отбор
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР